HALVAS
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ STEVIA
15 Απριλίου 2024
ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ
30 Απριλίου 2024
Show all
Προετοιμασία
45 λεπτά
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Αφρατεύουμε το βούτυρο με το γλυκαντικό στο μίξερ  μέχρι να ασπρίσει το βούτυρο και ρίχνουμε έναν-έναν τους κρόκους.
  2. Διαλύουμε την αμμωνία μέσα στο γάλα και την προσθέτουμε στο μείγμα μας. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινισμένο και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα ζυμαράκι το οποίο είναι αφράτο και δεν κολλάει.
  3. Πλάθουμε βαρκάκια,πλεξουδάκια και ότι σχέδιο αγαπάτε.
  4. Αλείφουμε με αυγό τα κουλουράκια μας και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ

250 γραμ. βούτυρο αγελαδινό

6 κρόκοι αυγών

20 ml Slim Line Stevia Drops

200 γραμ. γάλα

2 κουτ. της σούπας αμμωνία

3-4 βανιλίνες

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις